Informaatio

Tapahtumaan littyvät tiedotteet ja informaatio.

Lehdistötiedote

MIELENOSOITUS SANANVAPAUDEN PUOLESTA TAMPEREELLA
Lauantaina 12.11.2016 klo 14:00 – 16:00 Tampereen Tullinaukiolla järjestetään Alussa on SANA niminen mielenosoitus sananvapauden puolesta.

Flaijerit ja mainokset

Tältä sivulta voit ladata mainokset ja flaijerit, joita kiinnittää julkisille ilmoitustauluille tai jakaa esimerkiksi postilaatikoihin, missä ilmaisjakelu on sallittua. Ilmoitustauluille kannattaa tulostaa väripaperille, niin erottuu paremmin, jos sellaista on saatavilla.

Puhujaksi tapahtumaan?

Haemme puhujia tapahtumaan sekä tälle sivustolle lisättäviä kirjoituksia. Tilaisuuden teema on sananvapaus, sen tärkeyden korostus ja kunnioitus sitä kohtaan. Lukuisat, nimekkäämmätkin asiantuntijat ja julkisuuden henkilöt ovat nostaneet esille sananvapauden haasteita mm. poliittisen korrektiuden ongelmaa esiin tuomalla. Lähestymiskulmia asiaan on useita…

Periaatteet

Tapahtuma on mielenilmaus sananvapauden puolesta ja se on avoin kaikille sananvapautta vaaliville. Tapahtuma on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja sen järjestää joukko tamperelaisia yksityishenkilöitä. Näkyvät yhdistysten ja puolueiden tunnukset toivotaan jätettävän kotiin. Tuo mukanasi sananvapautta puoltavia kylttejä ja iskulauseita! Tilaisuus on perheystävällinen ja päihteetön.

Pin It on Pinterest

Share This